Måndag

Kan ju fortsätta lite kort om festen i lördags. Runt 60 personer var bjudna.
Rasem hade iaf tagit alla bra så han hade tagit med sig en gräsklippare och en grill som folk fick bjuda på 😉 Men ingen ville bjuda på gräsklipparen för den var ju inte av märket Klippo 😛

Dom hade beställt maten från FOOD. Rätt basic, potatisgratäng, kyckling eller fläskfilé. Maten var helt ok. Hamnade vid ett bord med 4 poliser, det var mycket poliser där. Ett trevligt gäng. Vi skulle ha tävlingar med resten av borden. Så vi fick en lapp där vi först skulle komma på vilket namn vårat lag skulle heta, vårt lag hette Team Tourette!?! kan ju säga att det poliserna som kom på de namnet. Och sen skulle vi ut se personer i laget som skulle utsättas för vissa saker. Först ut var vår lagkapten Lunne. Han skulle dricka ett halvt glas öl på kortast dit med han hade inte en chans mot födelsedags barnet, sen skulle 2 pers bära varann på ryggen en viss sträcka, och det förlorade vi också sen skulle en annan blåsa upp en ballong på kortast tid och de kom i 2 i iaf;) Sen var de min tur, den var skulle vara bäst med tungan, och det var tydligen jag av någon dum anledning. Vi skulle äta upp en 2,5 m lång godisrem med smak av jordgubb. Den smak av remmarna jag hatar. Vi fick inte använda händerna. Men som vanligt som fuskas de en del så jag slutade på en 4de plats 🙂

Idag tog jag tag i Sid’s päls inför utställningen, det ända som jag har kvar nu är att tvätta skägget och tvätta benhåret samt föna. började kl 12 och nu kl 16 vart jag klar 🙂 men så jäkla fin han blev Sid.
Kom på att jag inte kommer att hinna med pälsen senare i veckan för jonas fyller år och ska hinna baka och fixa inför de. Ska även hinna på stan och köpa en present till han och vet redan vad jag ska köpa 🙂 ovanligt för att vara jag måste jag säga.

Maria, har anordnat viltspårsdagar för hennes kennel hundar, och i mån av plats så så även andra hundar fick komma. Så i början av Juni ska vi till Burträsk och träna viltspår. På söndagen har hon fixat att en domare kommer ut och dömer så jag hoppas vi även kommer med på provet. Skulle vara så kul. Hade ju tänkt idag gå till skogen och lägga ett spår, men det hinner jag väl med imorgon om inte annat.

Nu ska jag rasta hundarna innan maken kommer hem, för sen är vi bort bjudna på middag 😀

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera