Sandra & Tyra

Har varit på besök ikväll 🙂 riktigt roligt hade vi 🙂 och vad vi har skrattat.
Har även varit duktiga, vi gick ut och la ett viltspår till Tyra som skulle göra premiär. Och det gick super bra. spårade fint och metodiskt. Så nog sys de att hon har de i blodet.
Sen har de ju Åskat ikväll 🙂 riktigt mysigt.

Annars så tycker jag att ” lill magen ” bara växer och växer. Men mest synd är de om älsklingen som bor med ett monster 😉 mina humör svängningar är inte att leka med tydligen ;0)

Nu ska jag gå och sova, så jag orkar jobba imorgon så jag slipper vara som ett spöke.
På tal om spöke så var jag med om en ” spöksak ” i Fredags när jag jobbade. Var ute i en annan byggnad och skulle plocka in den sista disken där ifrån när gästerna hade gått. Och hade en stor bricka med glas och termosar i andra handen. Så jag hade ingen hand över till att öppna ytterdörren. Och hinner bara tänka tanken, då ser jag hur dörren öppnar sig. jäklar vad chockad jag blev. Sprang därifrån. Fattar inte hur jag lyckades få med mig alla glas på brickan och inte tappa ett enda i denna löp tur. Men fort gick de och regnet stod som spön i backen.

Kram

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.