Piteå Nationella

Idag har vi varit i Piteå på utställning. Är mycket nöjd med Dagens resultat. Han ställdes i junkl fick ett Excellent. Hade inte så stora förväntningar, tycker har inte byggt på sig så mycket.
Så nu laddar vi för utställningen i Juli den är också i piteå.

När vi kom hem så la vi oss och vilade på soffan, för jag har fått alldeles för lite sömn. Många sena nätter nu.
Sen var de vidare till min bror för att fira hans son Liam som fyller 4 år idag. Och många packet blev de för födelsedagsbarnet.

När vi kom hem så satte jonas igång och Jobba medans jag tog tag av städningen av huset och lite bakning till Jonas födelsedag imorgon.
Undertiden vart jag så sugen att gå och lägga ett viltspår till lilleman. Sagt och gjort gick och hämtade klöven och gick till en närliggande stor gräsyta. Men eftersom han var bara 3,5 månad sist när vi la ett viltspår så fick han ett rakt spår på 60 m, så det inte skulle vara försvårt. Liggtiden var 50 min. tog han i sele och lina och gick till startplatsen, och Sid i väg med stort självförtroende och släppte han ut på linan och han spårar klockrent hela spåret. Han vart super glad när han hittade klöven, massor med belöning. Så imorgon blir de ett till spår denna gång i skogen och längre. Så roligt!!!

Nu ska jag till stallet och ta in hästarna!! trevlig kväll..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.