Måndag kväll

Har inte hänt så mycket idag, jag och älsklingen hade en städ kväll. Jonas fyllde ju år igår så vi har städat från kalaset. Vi hade folk på besök från 10 på morgonen till 15 🙂 så roligt de var. Han fick massor av fina presenter. Den roligaste presenten fick han av Rikard och Jessica, boken – Du ska bli pappa. En fyndig present 🙂
Av mig fick han ett halsband som han gått och trånat efter på guldfynd.

Imorgon är de jobb som gäller, vet inte sist när de var jag jobbade kväll men det är flera månader sen sist. Så imorgon är de dax. Fick ett snällt pass från 16 – 21 sen rullar de på med två kvällar till torsdag och fredag. Ska bli kul.

Hästarna fick förresten sov ute natten till idag, gick jättebra. Så det var bara och fara dit och ge morgon maten. Så det gick snabbt. For dit vid lunch och gav mat och snörde på Musse man regntäcket. Och mycket riktigt så började de regna en timma senare.

Nu blir de en kvälls promenad med hundarna.

Trevlig kväll!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Måndag kväll

  1. Åh vad roligt att höra att det går bra med hundarna och Musse, är så glad att just ni tar han om honom:) Ska försöka komma förbi när jag är i Skeå så min Aurora får träffa honom 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.