Sid’s äventyr

Har hänt enhel del sen jag skrev i bloggen sist. Kan börja med berätta om Aurora.
På kvällen i torsdags var vi ute med hundarna på gården, och Aurora tyckte hon skulle fara ut på egna äventyr så hon drog ut på gångvägen brevid vårat hus. Så jag kallar in henne. Hon kommer och typiskt nog så springer hon över en upphöjning som blivit när vi skottade fram grillplatsen på bakgården. OCh missbedömmer, så det blir tvärstopp. Hon började skrika och ville inte stödja på vänster fram. Nej Nej Nej!!! Så kollade igenom henne, och bestämde att vi skulle avvakta tills på Fredag med att ringa till en veterinär. Skulle ju till jobbet på morgonen första dagen på nya jobbet. Men JOnas var ju hemma och var sjuk såå det passade ju bra. Iaf så ville hon inte gå ut. Och stödde inte på benet. Ringde och fick en akuttid hos Destriktarna, dom enda som hade tid med kortvarsel, fick tid 14:15. ringde och Rådfrågade Maria, Tack Maria!!! och hon tyckte att vi skulle in.
väl hos veterinären tog dom 2 bilder på frambenet, och dom hittade inte något brott eller spricka. Men dom visste heller inte varför hon var så svullen. Men dom hittade ju lite pålagringar, och det visste vi ju att hon hade. Så nu går hon på smärtstillande och vila. Fick en ny tid den 14 april.

Nu till Sid.
Jonas chef Patrik ringde igår och frågade om familjen skulle få låna Sid, dom är på G och skaffa hund, och ville kolla om en dvärgschnauzer passar dom. Patrik är ju som Jonas allergiker, och han kände ju inte av Sid. eftersom jag jobbade så fick JOnas göra i ordning Sid’s övernattnings väska. Hundbädd bilbur leksaker mat osv osv. Första gången Sid ska sova borta sen han flyttade hem till oss.
Jonas fick täta rapporter, och det gick bara bra. Han skötte sig strålande. Lyhörd, glad, nyfiken och anpassade sig. dom hade varit ute på långpromenad med grannen som har 3 golden. Tur att Sid är van vid Auroras hårda tag =)
Nyss komme lill killen hem helt slut, somnade han i sin säng. Är så skönt att han funkar med alla, och man inte behöver vara orolig att han inte sköter sig. Så sa att dom får låna han igen, jätte kul när man vet att han blir så ompysslad och och han få följa med på äventyr.

Gick så bra på stället jag var och prov jobbade på att han erbjöd mig jobb. Så jobbar nu hela veckan lång heltid. Och jag som skulle ta mig ur restaurang branschen 😉 det kommer aldrig att gå. Iaf fick ta hem fimabilen, så den kör jag nu omkring med på dagarna till stället jag ska vara på i veckan.

/ Sandra, som har saknat Sid<3

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera