Då var de min tur då..

att få samma skit som jonas har haft. Har varit mer död än levande sen i Onsdags kväll. Har haft 40 grader i feber i 2 dagar nu ligger den runt 38-39. Så nu känner man sig frisk :P. Det tråkiga är att det blir nog ingen utställning för oss i helgen. Tror inte jag hinner återhämta mig. Har så ont i halsen att jag inte har ätit sen i Onsdags. Eftersom JOnas har haft halsfluss så har jag nog fått de nu också. Googlade och min symtom stämmer.
Hundarna lever ett rätt tråkigt liv just nu, det händer inte mycket för dom nu. Ikväll var vi till stallet och älsklingen var så snäll och mockade och tog in Musse. gav han 2 äpplen, lite plåster på såren för att han få vila nu när jag är sjuk.

Dax att knapra lite alvedon, känner febern kommer sakta krypandes 🙁

/ Sandra, som är less på att vara sjuk

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Då var de min tur då..

  1. Men vännen då 🙁 Inte lätt att vara sjuk 🙁 Tråkigt att det inte ser ut att bli någon utställning, men hoppas på mirakel 😛 Kram och krya på dig 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera