Träning

Tidigare ikväll så tränade jag lydnad med Sid. Gick upp på vinden för att hämta Auroras trä och metall apport. Just nu är apporten bara en ” lek ”. träna på att han ska få ett fast och stadig bett om den. Han har en jättefin kontakt nu, och började nosa lite på vändningarna idag i linförigheten. Provade även på ( kunde inte låte bli ) läggande och ställande under gång, ställande klockrent på en gång. Och läggandet var jag tvungen att lägga på ett dk, men han låg som ett ljus. Mattes duktiga kille. Sen så gjorde jag ihop ett hopp hinder, och hopp över hinder är inga problem.
Längtar till våran första lydnads tävling, ska bli jättekul. Sid ska även starta anlagsklass viltspår i vår har vi tänkt. Vi ska få vara med på Marias kennelträff men inriktning viltspår. Längtar tills snön börjar tina bort och vi kan börja lägga spår.
i höst ska vi även göra ett Mh på lilleman, spännande. Ja planerna är många för Sid..

Sen till nått helt annat, jag söker en kock, man eller kvinna spelar ingen roll. Hör av er till mig isf. det är enda kravet är att ni har kock erfarenhet.

Mattes hjärta

ute på kissrunda

Sandra, Tyra liknar en liten gris 😉

Duktiga Sid

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.