Helt galet

Började på detta inlägg igår kväll, men hann inte med att skriva klart. Så det är lika bra att börja från början igen. Igår var jag
och hjälpte Jonas med några saker, och innan vi lämnade stan så stannande vi till på macken för att tanka. Och bensin priset är sjukt mycket nu, tror 95 kostar 13,93 per liter.

I Söndags så var jag och Sid anmälda på en handling kurs för Maria. En givande dag. Fick lära mig lite nytt, och träffa nya människor. Sid skötte sig jättebra. Fick prova att springa i en 8 med hundarna, lite svårt var de, för man måste ju byta sida på hunden i rätt ögonblick. Sandra och Tyra var också med. Gick jättera för dom. Och Tyra stod superfint.
Lill Sid var super trött när vi kom hem, han somnade på Sin nya fäll direkt. Han sov från 13 då vi kom hem till 21:30 då vi kom hem från innebandy träningen.

På innebandy fronten så går de bättre, Hade gärna tränat mer. Det är ett roligt gäng som spelar. Roliga träningar och mycket folk. Längtar till nästa träning. Måste försöka ut och springa måste få bättre kondition, så jag orkar hålla koncentrationen hela tiden så jag inte släpper in onödiga mål. Som inte hade blivit annars. Sen så går de så fort när man spelar med herrar, så jag måste träna mer snabba förflyttningar. Hinner inte riktigt med känner jag, ligger lite efter. Men som sagt jag har tränar 4 veckor, blir bättre och bättre för varje träning.

Igår så gjorde jag semlor, så Jonas tog med sig dom till Jeloin och bjöd. Så hoppas dom går att äta.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Helt galet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.