Spöken ??

Idag när jag kom hem från stallet, så hör jag ett ljud från en maskin, och ljudet kommer från garaget. Och slutade när jag kom in i hallen. smög mig in till min telefon, typiskt att de skulle vara slut på ström i batteriet, satte den i laddaren. Ringde till Jonas. Sa att jag hör konstiga maskin ljud från garaget. Han tyckte jag skulle gå och kolla va de var som lät. Men det tyckte inte jag, I min hjärna ser jag en mördare eller ett spöke som är där bak. Jonas säger att han skulle ringa till Rikard så han får komma och kolla var ljudet kommer ifrån. Efter många om och men så har jag Jonas på högtalartelefon tar med mig Aurora ( Sid han är inte till så mycket hjälp 😉 ) Och börjar gå till bortre delen av huset, öppnar dörren till garaget och skickar in Aurora, ingen där. Åh så skönt. Men när jag står där så börjar det låta igen. Och jag skriker av all kraft jag har. springer där i från och börjar nästan gråta. Aurora hon fattar inte varför matte reagerar så där. Men med Jonas på tråden så vågar jag mig dit igen och Aurora visar ju ingen rädsla eller visar någon reaktion alls, så då börjar jag ” felsöka ” och kommer fram till att det måste vara ventilationen. Eftersom det blåser jätte mycket här idag, och har gjort hela natten. Så kan jag nu pusta ut 😉 det var inget spöke eller mördare som försöker ta mig…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.