Onsdag

Onsdag redan, veckorna rusar bara iväg. Har fullt upp denna vecka, hinner inte allt som jag har planerat. I eftermiddag kommer söta Sandra hit med Tyra, ska hjälpa henne och göra Tyris lite fin inför utställningen på Lördag här i Kusmark. Ska föröka hinna träna lite med Aurora på att ” stå fint ” idag.
Blåser gör de då idag, kanske inte lika mycket som igår. För då gick det knappt att rida. Kunde knappt andas när den blåste mot oss. Vart iaf ett pass på ca 45 min. Han gick mycket fint. ha ut bommarna som vi travade över. Sen tränade vi på att gå över bron som han tycker är läskig fortfarande. Men ibland går de jättebra, han e konstig denna lilla häst 🙂 Idag blir det nog en skritt tur ska ta med mig hundarna också hade jag tänkt.
Men först ska jag ta tag i veden..

Ha en fin dag!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.