Dålig uppdatering

Har inte haft tid att sitta vid datorn i helgen. Vi har haft fullt upp. Lördagen ringde klockan 6, för att vi skulle vara hundvakt åt svärmor och Boe´s hundar 2 tikar Shiba och Disa. Första gången vi skulle ha dom. gick riktigt bra. kl 7 gick jag rundan stora brönet och 3 hundar var normala och kom inte ihåg vilken av shiba eller Disa som var bromskloss. Fick bokstavligen bra henne halvan ;).
Klockan 15 for Jonas till tarueraren och skulle fylla i sin tatuering. Och min plan var att lägga mig och vila en stund i soffan. Hann bara ligga i 15 min så stod grannen i dörren och skrev att våran ved för nästa vinter hade kommit. Nu ligger 13 kubik ved på uppfarten.
Idag Söndag vaknade jag tidigt igen kl 6 slog mina ögon upp. såg repriserna på Uppdrag Granskning Och Debatt. Sen städade jag huset och tvättade. Bakade bröd så när Jonas vaknade så år vi frukost ute på altanen. Riktigt mysigt. Hundarna har legat i solen och sovit hela dagen.
Vi 13 tiden fick jag ett mess av våran hyres värd i stallet, och det var tydligen våran tur att hämta spån. Tycker att hon kunde ha sagt det lite tidigare. Iaf så skyndade vi iväg till stallet och hämtade finkan. Så vi fick de bort gjort. Vi hinner inte nån annan dag denna vecka. Skulle ju rida i dag men det hans ju inte, men det är ju en dag imorgon 🙂

Fan va kul att AIK vann mot Linköping, och Luleå slog ut sur Djurgården, så det blir AIK mot Luleå i semifinal ett äkta Norrlands derby 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera