Onsdag

Åkte med Jonas till stallet när han for till jobbet. Skulle släppa ut hästarna. mockade och gjorde i ordning, och for ut och red i 1,5 timma. Jätte härligt. Travade nästan hela vägen, mesta dels i samlad trav. Och han var jättefin. Lyhörd!!
När jag rider inne på Ladugatan och på väg tillbaka till stallet, så ringer Jonas farbror,, han har stockholms besök och hör om dom får komma och rida. Självklart får dom de. Så red hem och tog på mig skoteroverolen och bytte till varmare skor. Musse var nästan inne i våran hall 🙂 tur han är en snäll häst..när jag kommer tillbaka till stallet ser jag att jag att Kosack står i Musse’s hage. Måste ha varit rätt trött när jag släppte ut dom som inte kunde he han i rätt hage 😉
Alla barn och vuxna red, och allt gick jättebra.
Runt 12 tiden var jag hemma igen, har nyss ätit lite lunch, och nu ska jag ta tag i sysslorna här hemma.

Tack Sandra för igår, super kul att du tittade förbi och provsmackade min bullar 🙂 puss

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.