Mysig morgon!!!

vilken mysig morgon vi har haft, kanon väder. Vi tog morgon kaffet ute i solen helt vindstilla och alldeles tyst. Och hundarna låg i solen och myste. Imorgon ska vi skotta fram grill hörnan, så vi kan grilla korv.
Ikväll kommer min far och ena bror hit på middag. Så jag håller på att förbereda maten och ställa i ordning. Jonas & Jonas är ute och kör med skotrarna. Hade gärna följt med. Men jag och älsklingen får ta en tur imorgon, och hoppas på lika fint väder.

Kom nyss hem från ICA och gick in på 5 rum, kan inte gå in i den butiken utan att ha köpt nått. Dom har otroligt fina saker och helt i våran smak. Idag handlade vi en ny handduk till lilltoan 2 ljuslyktor, en hylla till lilltoan och ordet kärlek som ska stå på hyllan ovanför sängen.
När vi kom hem så kom grannen och hörde om vi skulle köpa lite ved. Så 12 kubik kommer strax. Så då blir de till att stapla ved. Undra bara vart vi ska rymma allt?!

Nu ska jag åter till min sysslor.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.