Hej allihopa, Sid här

Idag har jag varit ute med matte på stora äventyr. Fick nämligen följa med till ” morfar ”. Var ju jätte längesen jag var där.
Till min stora glädje så fick jag busa med misse, en katt. Vi har haft våra rejs, men tidigare har jag varit för liten för att kunna ge han en match. Men nu har jag ju växt till mig och blivit stor ( iaf i mina små ögon ) så är jag stor och tuff. Tror han hade lite problem. Gissa om vi hade kul. Det som var jobbit var den andra hunden Zacke, den synskadade fåret. brukar jag kalla han 😉 han vill ju så klart vara med, men eftersom han är ju typ 10ggr så stor, så lekter han på hårt. Men matte hon var snäll så jag och Misse fick leka alldeles själva.

Eftersom jag än har lite problem att säga till när jag ska gå ut och kissa ( tycker det går lika bra att kissa inne ) så tvingade matte ut oss hundar. Så träffade jag grannens hund Poker. En stor svart hane. Zacke och han började mäta sina krafter mot varann, men då vart matte arg. Så zacke vart placerad i skamvrån * haha* då mådde jag gott.
Matte tog upp mig i famnen för Pokers matte skulle få se mig. Tror hon vart lite småkär faktiskt 🙂 inte så konstigt eftersom att jag är ju så snygg.
Sen tog det roliga slut för matte var tvungen fara och hämta upp min husse på jobbet.

Over and out

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.