Uno is the shit

Håller på att göra mig klar, väntar på att älsklingen ska komma hem från Jobbet. Sen sa vi dra till Bureå för lite hundträning. Ska bli jätte trevligt att träffa lite nya ansikten. Därefter är vi bjudna till Lias Matte och husse Ingrid och Johan på Middag. Kan ni gissa vem som är nervös över maten ?? Ni känner väl Jonas ?? 😉 Tränings väskan är packad och batteriet till system kameran är laddat, Äntligen!!!

Har blivit beroende av spelet Uno, igår kväll satt jag hela kvällen och spelade online på PS3an, gud så kul!! Maken var snäll och köpte spelet åt mig.
Har nyss kommit från stallet och trotsade kylan och for ut och red, gud så kallt, klarade bara 30 min. sen hade jag ingen känsel i fingrarna. Dom gick knappt att lossa från tyglarna, gjorde så ont. Men han fick då röra på sig.

Sen måste jag tacka alla vänner som grattat mig idag på min namnsdag 🙂 Tack så mycket!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.