Trött och slut

Nu har vi kommit hem från torsdags träningen i Bureå och Ingrid och Johan. Sid skötte sig jätte bra på träningen. Först ställde vi oss alla i en ring och en och en skulle gå slalom mellan varje person med hund och hundarna fick inte hälsa. Jag koncentrerade mig på kontakten belönade varje spontan kontakt som han gjorde. Han är super duktig. Sen vart det lite ” hundmöten ” att vi mattar stannande och hälsade och hundarna skulle sitta lugnt och det var inga problem. Sen körde Jag och Ingrid lite Sitt stanna kvar övningar, som syskonen klarade galant 🙂 Och till sist lite inkallningar klockrent gjorde han dom, nu är det bara ingången vi måste träna på. Han använder mig som stoppkloss. Hoppas kunna fara igen dit på Tisdag, skönt att vara inomhus och träna. Har ju anmält mig och Sid den 6 Mars på en endags Kurs 🙂

Runt 8 tiden så for vi hem till Ingrid och Johan och åt en super god middag, Kyckling stod på menyn. Det gjorde du bra Johan.
hundarna slocknade ganska fort.
När vi for hem så ser vi en bil som åkt av vägen norra infarten till kåge. Så vi stannade och kollade så ingen var skadad och om killen behövde hjälp, Men eftersom han inte hade nån kula eller dragkrok på bilen så var de svårt. Men han väntade att nån skulle komma med en. Så vi lämnade han.

Nu kallar sängen, ska upp tidigt. Imorgon får vi främmande från Umeå 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.