Sista dagen i Februari

Det var varit mycket i helgen, massor av besök har vi haft, så mycket fika har de blivit.
Lördagen började med hundträning inne på Becur kl 12. Och Sid, han skötte sig jätte bra. tränade mycket passivitet. Han ska kunna ligga lugnt och avkopplande. Och han var hur duktig som helst. Till och med när Tyra kom och ville leka låg han som ett ljus =3 sen hoppade hon över han och han låg. Både jag och Jonas vart lite chockade.
Han fick även prov på hopp över hinder. Inga problem. Först var han lite skeptisk mot hindret, så jag började leka brevid de så han fick bekanta sig med de, och sen satte jag upp han ock kastade över spenkoppen ( hans favorit leksak, förutom långöra då ) och kommenderade hopp och han hoppade över.
Sen tog jag fram en träapport, måste köpa en liten åt Sid. Har en till Aurora på 650g, men den är förstor för han nu i början iaf. Fanns en mindre som jag lånade. Nu i början vart de mest lek med den och mycket beröm när han tog ett fast grepp. Och han var stolt som en tupp och sprang och var mallig 🙂
Så runt 14:20 drog vi hem och väntade på Ingrid och Lia, Sid skulle få fin besök av Syrran. Vi fikade och surrade, Ingrid som är Veterinär fick kolla på en knöl som vi hittade på Aurora, som blivit strörre. Men den var ofarlig. Var en fettknöl, ( mjuk ) om den skulle vara farlig så är dom oftast hårda. Och hennes ser ut som en tisse.
Jag och Ingrid drog till stallet och hon fick provrida musse. Gick jättefint. Hon tyckte han var superfin. Sandra & Tyra kom också och hälsade på också,det det var ganska mycket hundar hemma ett tag 🙂
Vart schlager hemma hos oss för oss tjejer, jag Jessica och Sandra, Medans grabbarna var hos Jessica och rikard och hade sin spelkväll, och när melodifestivalen var slut vart de sid byte.

På Söndag morgon ringde kl 7 drog till stallet och släppte ut hästarna, sen hem och vila lite. vid lunch for vi och hälsade på Rasem och Linda, Jonas skulle dra närverkskabel hos dom. Tror dom skulle in med en till dreambox, till sovrummet.
På väg hem ringer mina bröder och vill komma och hälsa på. så det var bara in och brygga kaffe. Gav Stefan lite Massage, måste ju vara en snäll lillasyster.

Kastade i oss middan sen vidare till stallet, hade lovat jonas kusinbarn att don skulle få rida. När dom var less, så vart de ett pass. Provade hoppa med Musse. Super kul. fick blodad tand 🙂
Sen var de bara att skynda sig hem, och byta om och fara och spela innebandy. Vilken rolig träning. Nu börjar jag komma tillbaka in min gamla form som jag hade när jag slutade.

Lite bilder från Helgen:

Syskonkärlek

Sid & Lia

Min brorson Liam

Stefan alltid lika snygg på bild

Daniel

Liam, som blåser ut ljusen

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.