Lördag morron

Vaknade runt 7 tiden i morse:( inte alls kul. Alldeles för tidigt. Försökte somna om men det gick inte. Så kl 9 gav jag upp väckte älsklingen. Nu ska göra oss klara börja med någon form av frukost/lunch sen blir de att fara och träna hund.
Ska försöka komma ihåg och tömma minneskortet till systemkameran, så det inte blir fullt där borta.
Ska svänga förbi mor och far på vägen hem. Ska se om jag kan fynda lite saker 😉
Fick ett sms av Jessica igår kväll, och vi ska ha en mysig tjejkväll ikväll. Förhoppningsvis hemma hos oss. Våra män ska ha en grabbkväll med tv-spel hos Rikard & Jessica, men nu vill dom vara hos oss tydligen och spela för vi har störst tv ( 60 ” ) Men tycker jag och Jessica kan få se Melodifestivalen här. Skulle tro att det är vi tjejer som ger oss.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.