Trött och ont i ryggen

Har två stora muskelknutar och dom gör så ont. Jonas var och masserade på dom igår och bättre blev de iaf.
Hann med ganska mycket igår, Måla halva boaseringen, hoppas på att hinna klart med målningen idag. Har hittat tapeten till, så snart ska jag åka och handla den. Sen trimmade jag Sid, och det tog sin tid, hann inte klart så det får bli kvällens projekt.
Sen vart det lite träningen med rottan här hemma. Är lite sugen på starta i lydnaden här i vår. Så om jag hinner idag ska jag köra igenom hela programmet i lydnads 1:an. Så jag ser vad som behövs finslipas på. Är nog massor, skulle jag tro.
Och Sid vart det lite kontakt övningar, sitt, ligg och stanna kvar. Han sköter sig fint lill grabben.
Måste upp på vindan och kolla vart var har alla mina hund böcker, Skulle behöva dom nu.

Strax ska jag bege mig mot stallet och en ridtur. Ska bli skönt att komma ut. hoppas på att solen kommer fram lite.

Ha en bra dag!

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Trött och ont i ryggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.