Fredag

Å så var de fredag, denna vecka har gått så fort. Har varit riktig kallt idag, kring -20. ikväll hade vi tänkt fara till ridhuset med Musse, men ställde in de för det var så kallt. Så istället trimmade jag färdigt Sid. Hann ju inte gör de sist. Nästa helg bär det iväg till Boden, ännu en utställning blir det för Sidsson. Så nu är han i hårdträning 😉

Har ingenting inplanerat i helgen, ska bli skönt att bara ta det som de kommer. Eller jo en sak måste fixas och det är mer ved. Hoppas på lite främmande också, alltid trevligt. Patrik från Jonas jobb ev skulle titta förbi.

Nu ska jag sätta mig och göra lite jobb på en hemsida!!

Ha en trevlig kväll

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Fredag

  1. Och nå ved har vi inte fått tag på ännu. pga att det e så kallt 🙁 Brrr fast tack uffe som bidrog med några lådor så vi klarar oss 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.