Som ett…

..brev på posten så kom vinterkräk sjukan igår. Kände mig konstig hela dagen men tänkte inte så mycket på den, runt 12 så drog jag till stallet så en mycket skön ridtur på 8 km. Kom hem runt 3 tiden, och dog i soffan. När älsklingen kom hem så for vi på ICA och handlade och började må jätte illa. Hann hem iaf innan allt satte i gång. Och har varit däckad sen dess, idag börjar jag känna mig lite bättre. Förutom febern då. Men ingen mat har jag fått i mig. bara tanken på mat, mår jag illa.
Hade ju insläpp på hästarna i går, men snälla Jennifer tok in dom istället. Tack!!

Idag är de riktig kallt ute-20 burr, Så idag går kaminen för fullt. Måste snart gå ut och hämta mer ved. Sen ska jag försöka hitta orken och byta i sängen, och vädra alla filtar och sängkläder. Dessutom ta mig igenom lite tvätt.
slänger upp några bilder från utställningen i Lördags:

Sid på bordet

Sid i BIS Ringen

Lite dålig bildkvalité tyvärr, vi hade bara mobilen med oss.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera