Paranormal Activity

1vecka före jul såg jag och älsklingen en film som heter Paranormal Acrivity 1, Det handlar om det unga paret Katie och Micah har precis flyttat in i ett hus och börjar märka att någonting finns där inne om nätterna. Katie tar kontakt med ett medium, som direkt förstår att det är någonting i huset, vilket gör att han vägrar hjälpa dom. Micah tar saken i egna händer, införskaffar sig en videokamera och börjar filma allt som händer. På nätterna ställer han videokameran i sovrummet, och dagen efter tittar han och Katie på allt som hänt under natten. Till en början tar inte Micah det hela speciellt seriöst, men för varje natt som går blir det värre och värre..
Och på kvällen när vi skulle sova så sov jag/vi inte speciellt bra, för det var inte skräck skräck utan det här var mer tänk om detta händer oss, att en demon besöker oss ?! Värsta skräck filmen jag har sett.

Iaf så igår “drog” vi hem 2:an och den var lika ” jobbig ” Den handlar om Daniel och Kristi har just kommit hem med sin nyfödda baby när de börjar hemsökas av en demon. Familjelyckan trasas sönder och deras liv blir till en mardröm de inte kan fly från. Övervakningskamerorna i familjens hus fångar skräcken på bild och gör filmen otäckt verklig. “Försök sova efter detta”, varnar kritikerna.
Paranormal Activity 2 kommer etsa sig fast i minnet långt efter att den skakande upplösningen är över.
Och som dom säger, försök sova efter detta, det går inte!!!!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera