VARFÖR??

Vissa saker i livet är skit just nu, ni som känner mig vet vad jag menar. Och sen på vägen så händer det en hemska saker. Huvva! Livet är alldeles för kort!
Har jobbat idag vart ett långpass dessutom, och kom levande därifrån tillåmed. Synd bara att helgen inte vart som jag hade planerat. Men det kommer fler ju. Nästa vecka är helt oplanerad med jobb. Det behövs, har visning på lägenheten Tisdag & Torsdag och det är endel som ska piffas till. Hatar dock alla måsten.

Imorgon vill jag ha en riktig slappar dag, men vet att det inte kommer bli så, har typ en miljon saker som ska göras. Ska ut och träna lite med A hon har fått lite träning denna vecka, tror dock hon kommer att vara på tog för laddad så det blir pannkaka av allt. Kanske det blir uppletande och lydnad på schemat. Får se vad hon är i för form.

Måste försöka hinna på stan också till veckan som kommer. Måste hitta nya byxor och en ny vinter jacka 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.