Fan vad duktig jag är

Har hunnit med massor av saker denna dag, innan kl var 12 så hade jag hunnit varit på ica och handlat ekade i kylskåpet, sen hem och satte igång att torka fönsterna. Sen vart åka till ” farmor ” och hälsa på. Råkade säga att jag skulle handla lite nya blommor imorgon, och poff så hade jag 3 påsar fulla med blommor med hem. Tack!!!
Aurora hon har farit till mina föräldrar nu och hämtar igen henne senare i veckan. Hann dock inte med så mycket träning idag som jag hade vela. Körde några inkallnings övningar och hade fokus på ingångarna som hon har börjat slarva med. Sen lite linförighet, och oj vilken kontakt hon hade, i love it.

Sen kom Sandra med henne kille från Belgien hit och hälsade på. Hade mycket trevligt! Sen så hjälpte jag Sandra att trimma hennes Tyra. Hon vart riktigt snygg lill räkan. Jisses så mycket hår det blev som jag fick rycka bort.

Tyra

Sandra lånade denna bild från din blogg 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Fan vad duktig jag är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.