Spännande dagar

Nu är alla kort tagna på lägenheten, så imorgon kommer den nog ut. Och jag hoppas på en snabb försäljning.
Har målat lite ikväll, blir lite till imorgon har ett varv kvar. Har massor av ideér som jag vill hinna med att göra, mycket pyssel saker.
Har funderat nu säkert snart ett år, på att starta eget, och jag tror på min idé, har hittat en bra och lämplig lokal. så nu ska jag till Nyföretagarcentrum och prata om min idé. Och har massor av tankar och funderingar.

Har även gjort i alla mig i nacken ikväll, gör ont att titta till vänster. Var ute med hundarna på en kvällsrunda och Aurora totalt sket i mig, hon lyssnade inte. Och jag vart jätte arg, och tog i henne och pang sa de i nacken. Så ska ta en ipren och hoppas det gör mindre ont imorgon.

Denna är fylld av massor av spännande saker 🙂 så ser framemot morgon dagen…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.