Regn och åter regn

Skulle vara snäll med min pappa, hade en plan att fara till pappa och hämta lite ljus. Och ringde och frågade om han ville ha skjuss hem. Och självklart ville han de, och han skulle sluta mellan 16:00 – 17:00 Så for hemifrån kl 17 stressade intill stan för att handla, sen stressade till arken zoo för att köpa mat till hundarna. så kl halv 6 så ringde jag till pappa men fick inget svar så for på ICA kvantum och handlade och undertiden så ringer pappa och säger att kl blir närmare 19 innan han slutar, jaha bara gilla läget. for ut på Elgiganten och skulle säga Hej till Broder, men han hade redan slutat. gick där och hittade en tvättmarskin från LG som jag vill ha.
Iaf så slutade det hela med att pappa fick låna hans chefs bil. så jag hade väntat typ 2 timmar och missat träningen på hundklubben med hundarna. så lite sur blev jag. Men nästa onsdag så ska jag dit. så det blev inga ljus och ingen träning på klubben.

Nu ska hundarna ut på kvälls rundan, så på med regna kläderna.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.