Måndag

Så var denna dag över. Har varit Ledig idag, var riktigt skönt. Har hunnit med endel, var och kollade på Tapeter idag. Och nu vet jag hur vi ska ha de i sovrummet. Och sett ut kakel till köket & hittat en bänkskiva. Har även hunnit med bestyren här hemma. Mäklaren ringde idag så hon kommer hit på Torsdag Kl 09:00.

Sid har även fått sig en omgång med pälsen idag =) och det går bättre och bättre måste jag säga. Har läst och läst, nu är det tekniken som är problemet. Men den kommer väl den med.
Imorgon hoppas jag att mina 4 böcker kommer som jag har beställt, Ras boken om dvärgschnauzer och en trimbok och 2 andra men kom inte ihåg vad det var för böcker.

Imorgon är det jobb som står på schemat, så nu ska vi slappa i soffan till en film.

Ha en fin kväll

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.