Lördag

igår var ju var vi hos Maria & Erik som hade kennelträff för sina valpköpare, och vi hade turen att får komma och träna med dom. Tack Maria!!
Vi började dagen med lite kontakt övningar och lydnadsträning. Sid som nu är ca 13 v skötte sig jättebra. Maria hade gjort upp en hinderbana, som vi skulle köra. Men vi hann bara att börja, så komme regnet. Så vi gick in och drack kaffe. Och Maria lärde oss om Anatomi. Vad domarna tittar på hos hunden och hur dom ska stå.
Sid som aldrig gått igenom platta tunneln fick prova den, han ville inte gå igenom trots att vi stod och höll upp den på andra sidan, jag fick krypa in i den och möta han på halva vägen :). andra gången han provade så var de inga problem.
Till lunch Maria bjöd på en jättegod kycklingpasta gratäng. Effte vi hade ätit så vart det viltspår på schemat. Erik hade på morgonen varit ute och lagt 4 spår. Sid som aldrig hade träffat klöven, tyckte snöret som klöven satt i var mycket roligare. Vi gick ner till ängen bakom deras hus och vi la ett spåråt han. Och måate säga att imponerad var jag över hans intresse för spåret, vi siksaxa över och han tog upp det när vi kom till spårkärnan, Matte duktiga kille!!
Sen tränade vi lite ring träning, Är riktigt nöjd över lillgrabben, stod jättefint. Nu måste jag bara hitta rätt tempo när vi går i ringen också.
Det hela avslutades med hindertävlingen, jag och Sid fick dispans på hopphindren. Trotts de så vårat lag slutade som segrare 🙂
Och efter tävlingen så började folk att droppa av. Maria av snäll och hjälpte mig att trimma Sid, Och hon lärde mig hur jag bär mig åt för att rycka. Så nu har jag lite och pyssla med. Tack Maria för lånet av trimkniven!!! Och Tack för att vi fick vara med på din Kennelträff!

Sid Sonny & Frans

Träning

Så såg banan ut

Sid har klarat av platta tunneln

Sid träffar älg klöven för första gången

🙂

Och han drar i väg med \

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.