Onsdag

Idag är det riktigt trist väder, regnet bara öser ner. Sp då passar det ju bra att ta en slappar dag inne. Sid han fryser när vi går ut på kiss rundorna och Aurora ser mest sur ut över att gå ut. Var iväg till Arken Zoo och köpte mer mat till lilleman.
Snart ska jag ta tag i hemmet och få klart det sista. Har bara diska tvätta lite tvätt. Så jag har lite att stå i.

Älsklingen komme hem med lunch idag, riktigt got var de. Så jag är mätt och belåten.
Tog fram lite höstigare och varmare kläder idag. Och provade jeansen som jag la bort i våras. Och nu är dom tok förstora, så har inte så många byxor jag kan ha. Alla är förstora. Så måste upp mer i vikt. Men det går så sakta. Har inte ökat nått i vikt känns det som. Känns lite som tvärtom. Hatar verkligen köpa byxor.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.