Go kväll

Då har man klarat av denna dag, Gick riktigt bra att jobba. Och jätte kul. Kunde med gott samvete säga till gästerna – att jag är ny på jobbet 😛 kändes iaf som de, men jag kom snabbt in i rullarna igen. känns skönt att vara tillbaka där.

Nu har jag äntligen köpt mitt efterlängtade trimbord, men dyrt vart de. så nu fattas det bar en trimmarskin. Sen är det bara att börja.
Ikväll när vi skulle till Kusmark, stannade vi på macken för att köpa en Loka, träffade jag min gamla chef Maria. Hon tyckte Sid var riktigt fin. I Kusmark fick Sid träffa en blandis ” molle, ” en hane på 10 månader. dom lekte riktigt bra, inga konstigheter. Sid tyckte dock om hans svans, som var en dammvippa dvs jätte hårig.

Sen så måste vi nog kolla efter en ny bil, vi rymmer inte båda burarna till hundarna i bilen vi har nu. Och den buren vi har till Aurora går inte att dela av. Så då blir de att hitta en ny bil. Vet inte vad det blir än. Men en diesel och automat skulle inte vara helt fel. Men jag och Jonas delar inte samma smak av bil, så detta kommer bli en hård kamp. som jag tror att jag kommer att losa. Men självklart ska jag ge han en match 😛

Annars händer det inte så mycket, det är dock mycket hund just nu. det är de som tar upp min tid just nu. Fick föresten en jättebra bok idag av älsklingen. en hundbok, vilken skräll, som jag har varit fast i större delen av kvällen.

Imorgon är jag ledig, och funderar på vad för kul jag ska ta och hitta på, de blir iaf träning av Sid, Sitt och Ligg. Sen Blir det lite pälsvård och stå träning.

Sid & Tyra spanar

Fina Aurora

Sid & kossan

Siddan

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.