Nu är måttet rågat..

..Nu ska det bli ändring i mitt liv, varför ska man vara för snäll?? man får ingenting för de och man blir bara utnytjad. Och mår dåligt. Så längtar tills detta är över. Så nu ska jag säga ifrån. Tur jag har min älskling vid min sida som stöttar mig & alla andra goa vänner i min omgivning. Tack !

Idag är jag egentligen ledig, men ska in på jobbet nån timme och duka till bröllopen som är imorgon. Ikväll får vi middags gäster, Maria & Adam kommer till oss vi ska äta god mat och dricka vin och bara ha trevligt. Ska försöka hinna städa lite här hemma innan far och jobbar.
Längtar verkligen efter våran lilla dvärg Sid, nu har vi börjat med nedräkning här hemma, inte så länge kvar tills vi far. igår var vi på lite djuraffärer och kikade på olika bäddar till lillkillen och Aurora. Det finns massor så vi får lite beslut ångest. Vi har köpt ett jättefint halsband och koppel till han. Nu är vi på jakt efter ett trimbord.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.