Längtan…

efter Sid är stor nu. Följde Sandra en kompis till hennes uppfödare i Lövånger (?) för att titta på hennes valp som hon får hämta samtidigt som vi får hämta Sid. Hennes Tyra är en Jack Russel, riktigt fina var valparna. Och dom bjöd på otroligt många skratt. Det finns en hane kvar att tinga, om nån e sugen. Men glömde kameran hemma 🙁 så inga bilder kan jag bjuda på. Lite trist.
Synd att det ska regna ikväll, vi hade planerat att fara och träna agility ikväll. Vi har ju Köpet en agility bana nu 🙂 Så nu tränar vi för fullt 🙂 Är så skönt att gå ut och köra när man vill och har lust.

Ska strax sätta mig och skriva lite jobb grejjer som jag har fått på min” To Do list ”, och min plan var att den göra den klar redan ikväll, men hinner nog inte de. Måste ju snart gå och sova, så jag orkar med jobbet imorgon.
Måste också försöka hinna städa och få till här hemma, v ska få middags gäster på fredag 🙂 av Maria & Adam. Vi ska bjuda på en 3 räätters middag, och har ine bestämt vad jag ska bjuda på än. Så imorron måste vi handla och fixa det sista hinna fara på systemet och handla lite vin också..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.