Äntligen klart

Nu har vi eller det var en överdrift, jonas lagt klart golvet i köket och hallen. Man har levt utan kök typ hela helgen så det är så skönt att det är klart. Hundarna har nog tyckt att det har varit jobbigt med, för dom har inte haft så stora ytor att vara på. Till veckan blir det tapetsering av vardagsrum.

Har även hunnit med att vara på matfesten i dagarna 2 Lördag och Söndag såg båda kockduellerna. Min far ställde upp i söndagens duell, han hade ICA- Åke på sitt lag och dom mötte Henry från Lövångers revyn som hade en kock från vitberget, Tjäder nått hette han. Iaf så vann Henry ganska överlägset. Han snackade och höll låda hela tiden och fick publiken med sig hela tiden. Men min far är ju inte snabbast på att laga mat, han är ju inte direkt 30 längre. Dom andra hann ju göra 3 rätter medans pappa och ICA – Åke hann med 1 rätt.
När vi var och såg på kockduellen i lördags så hade vi med oss båda hundarna, och Aurora skötte sig otroligt bra, hon kan ligga och slappna av fast folk nästan trampar på henne. Och inte överdrivet på som hon kunde vara förr. Och lilleman fick vara mestadels i famnen. Vart lite jobbigt när alla skulle stanna och klappa han. Vi hann bara på 2 meter och sen var det nån som var där och skulle klappa igen. Lite drygt.

Ska lägga in lite bilder och få se om jag får in filmen från duellen 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.