Villa volvo vovve

Vi har haft  en jätte trevlig dag, vi gjorde en utflykt till Storforsen, men jonas pappa och sophia jonas syster Frida  och Sophias kompisar från Indonesien. Jätte fint område och fin natur. Men massor av folk, lite synd.

Vi hade tagit med oss fika, så vi hade en liten picknick 🙂 och dom fick smaka svenska Jordgubbar, vilket dom tyckte om.  Efter vi strosat där i några timmar vart vi less och for hem.

Jag körde och vilken tråkig väg det var till Älvsbyn. Och i Piteå var de bara rondeller 😛 Vi var tvungna att tanka i Gävre så jag och Jonas bytte. Och han körde på 15 min till Kåge vi snittade 225km i timmen..hehe.

Aurora vart iaf glad när vi kom hem 🙂 hon hade ju varit hemma i Stugan hela dagen. Vi hämtade ut hennes medicin idag på apoteket, så nu hoppas jag att smärtstillande hjälper, och att det inte är atros som jag farar över. Hoppas att magkänslan är fel.

Ikväll for vi över till Jessica & Rikard, för att prata om Dalarna resan 🙂 Åh vad jag längtar till denna resa, ska bli så skönt att slippa Skellefteå och bara lämna allt. Och så träffade vi deras granne, och vi har ju varit jätte sugna på att köpa deras hus och nu ska dom Sälja de 🙂 så passande för oss :D. Så vi fick en lite rundtur i huset och vi ÄLSKADE de, det är huset med stort H. När vi kom in så kändes de som att vi hade kommit hem. Alla badrum var nyrenoverade. Jättefint överallt. Så vi har nästan köpt de huset, om allt går enligt planerna iaf 🙂

Sen ett annan rolig sak är att vi ska skaffa en till hund, en Dvärg schnauzer. Så nu har jag lite jobb med att hitta en bra uppfödare, har fått nya om en i Byske.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.