Ny systemkamera

Japp nu äntligen har vi köpt en ny kamera:) Det vart en Nikon. Den tar sjukt snygga bilder. Vi är super nöjda. Har redan tagit massor av kort..

Vi har ett litet problem, men som tur är ju dom till för att lösa 😛 vi far ju bort fredag/lördag på en firma fest för Nordic Light och det var meningen att min mamma & pappa skulle ta hand om Aurora. MEn eftersom dom har en hanhund och vi en tik och Aurora har just slutat löpa så gick den inte, han bara gnällde och försökte kliva på :(. Så nu ska vi se om min bror kan ta henne tills på lördag och hoppas att det funkar. Sen mest troligen så får hon nog följa med till Dalarna på Lördag.

Men det bästa hade ju varit om hon nu kunde stanna hemma. Inte kul att åka bil så länge.

NU ska vi vidare…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.