Mora

Igår kl halv 12 komme vi fram till Mora. Bilresan gick smidigt, jonas körde halva vägen. Den bra vägen * morr * jag fick köra inlandsvägen, där det hela tiden var 50, 70 och MASSOR av fartkameror. Sen så höll jag på köra på en älg..

Idag fick vi lite sovmorron till halv 10 sen var det fullfart på Arvid, Jessica och Rikard son på 2  år. Det första vi såg i morse var en huggorm, finns massor av sånna här. Han låg och sov på ved högen, Rikard och JOnas skrmde iväg den, så hoppas att den inte kommer tillbaka. För den är inte välkommen 😉 Har haft en riktigt skön dag annars, vi for och stor handla på ICA, sen till stugan för att göra lunch, korv och mackiar. Sen låg vi och sola, sen gick vi upp och tittade på fåren. Och undertiden började de att tok åska, så det var bara att traska hem igen och sätta sig i stugan och kolla in showen av blixtar. Den gick ganska hårt här.

Till middag gjorde vi tacos, Arvids favorit mat 🙂 han var iaf nöjd, sen har vi hunnit med att dricka 1 och 2 glas vin 🙂 och nu sitter vi alla bänkde framför tv:n och ser finalen av fotbollen.

Imorron har vi inga planer, kanske far till standen. Hoppas på fint väder iaf, vill sola.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.