Bild bomb * uppdaterad *

Vilken fest dom hade ordnat, det är en av dom roligaste fester jag varit på, men då hade dom ju en budget långt över 5 miljoner. Det var tema 80 tal, så man skulle gärna ha kläder från 80 talet, Men jag provade mina och dom var alldeles för små 😛 av nån konstig anledning…Maten var väl ingen höjdare, tråkig förrätt, som inte ens var god, varmrätten  så var potatiskakan torr och bränd, tråkigt upplagd på talltik. Desserten var smaklös och ful. Nu ska jag sluta klaga.

Sen var ju all dryck gratis 🙂  kan ju inte bli bättre. Sen hade dom fixat dit liveband som spelade, och det var ett coverband, som spelade ABBA 🙂 jäklar va alla röjde, till och med jag som aldrig danar. Och jag gjorde illa mig i foten 🙁 undra om det var vinet som var orsaken, man ska inte ha höga klackar 😛 när man är full. En tjej  hon ramlade med huvudet före neför en jättestor slänt, men det gick bra.

Lite bilder från kvällen, tog 1500 bilder  så jag har några att gå igenom 🙂


Förrätten

varmrätten

efterrätten

Peter 🙂

Peter & Patrik

Patrik, jag, Jonas & Gunilla

"Abba"

Skelack Micke på dansgolvet med ölen i högsta hugg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.