Spanien 2019

Vi hade en underbar vecka i alcudia.. Och helt klart var de värt med all inklusive när man reser så många i sällskapet och framför allt med barnen. Dom åt glass i mängder och drack mycket läsk. Vi gjorde två utflykter till palma. Den första för att besöka Hard Rock café så svärmor fick sig ett till glas i samlingen.. Och andra gången var till palma akvarium.. Där vi såg på många olika arter av fisk, hajar, sjöhästar för att nämna lite. Resten av tiden Spenderade vi på hotellets poolområde..neo var på simskola varje dag. Barnen var på coking school med kapten T. Där dom gjorde kakor och bakade pizza. Fanns hur mycket som helst för barnen att göra.

Barnen levde nog på choklad, allt doppade dom i chokladfontänen. En av servitörerna kallade oss choko family..

Sista dagen fick flickorna göra flätor i håret nere på stranden…jag och Jonas gick på spa en eftermiddag med massage och jag färgade bryn och fransar..

Hemresan med flyg gick bra.. Linn klagade hela vägen att hon hade ont i magen. Men jag och Jonas tänkte att det berodde på att det var pannkakor till mat på planet och det gillar inte Linn. Och vår mat såg inte så aptitlig ut så det gick inte få i hon den heller. Så när vi landat hämtat vårt bagage, sagt hejdå till alla packat in oss i bilen och börjat lämna flygplatsen så börjar Linn kaskad kräkas ner hela baksätet i bilen. Innan vi rengjort ungen och bilen.. Ja iaf så gått de gick. Lukten gick ju inte dölja. Men vi kom hem tillslut…

cof

dav

cof

cof

Tog inte så mycket bilder med mobilen tyvärr..

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.