Glasögon beställda

Äntligen har neo fått en tid på ögonmottagningen. Men fick strida om tiden och blanda in alla möjliga för att få den. Pratade med optikern och skolsköterskan på skolan som ringde dit och vips så hade neo en tid samma dag. Men när jag ringde dit hade dom ingen ledig tid den dagen.

Efter undersökningen på ögon så for vi vidare till stan med receptet och köpte han två st. Så nu hoppas jag att det inte dröjer allt för länge innan dom kommer

Screenshot_20190427-075219

 

Screenshot_20190427-075159valet föll på dessa ett par blå som han själv valde och på de andra paret gick mamma och pappa in och valde. Vart ett par svarta med sadel som sitter bättre på näsan. Tycker det är dåligt utbud på glasögon för barn som inte vill ha spiderman eller  Disney på bågarna. Dessa var dom som var mest diskreta

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.