Glasögon

Veckan har varit gått i raket fart verkligen. Vet i te om det är för att min arbetskompis som har varit mammaledig äntligen har börjat om och jobba..

Neo har haft en jobbig skolvecka.. Han har varit hemma från skolan tre dagar pga ont i huvudet, trött och svårt att koncentrera sig. Så han lärare har ringt. Igår ringde jag vc och rådfrågade har varit lur på att han har synfel. Så började morgonen att ringa runt och fick tillslut en tid hos specsavers. Enligt vc så gick de bra att vi gick till en optiker för han fyller ju 8 i år. Men när vi kom dit så ville hon helst inte göra en undersökning  för hon ville att en ögonläkare skulle droppa i ögonen först. Men gick med på att göra en för att han har sånna besvär. Redan efter första kollen kunden hon säga att han var översynt… Så nu väntar vi på att ögonläkaren ska höra av sig så han får en tid på ögon. Hoppas att neo får ett tillfälligt recept på glasögon ifall väntetiden är lång…

Gilla(1)Ogilla(0)

One thought on “Glasögon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.