Andra arbetsveckan…

Är nu startad. Vilken helg vi haft.. Den spenderades i Piteå, på lördagen var vi på nolia med Jonas syster och hennes familj. Jag är så tacksam för hur tur jag har. Jonas har en sån fin syster. Och jag har turen att ha henne som svägerska. Frida hade hyrt en stuga åt oss på havsbadet. Efter Middagen åt vi efterrätt på glassbaren och sen fick barnen leka av sig i lekparken tills klockan blev alldeles förmycket.

På söndagen var de bad som Stod på schemat. Alla barnen hade så kul. Linn hon älskade verkligen vatten rutchbanorna. Och grät när vi skulle fara hem..Vi bestämde att nästa gång blir de en natt i övik och paradisbadet. Det kommer barnen älska.

Dock så har neo blivit jätte förkyld. Så min dag slutade kl 14 då fritte ringde hem. Han var jätte slut och trött och mådde skit. Så får se hur morgon dagen blir. Han ska börja vara hemma med Jonas och få sovmorgon. Sen får. Vi se hur pigg han är.

 

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Andra arbetsveckan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.