Snart sommarlov

Så skönt med en dag ledig så här mitt i veckan. Det behövdes för min del. Neo har haft två mindre bra dagar i skolan. Måndag var de slams hela dagen. Men tillslut insåg han att han gjort fel och bad sin lärare om ursäkt. Vilket vi vart glada över. Att han själv insåg att det räckte och valde rätt väg att gå.

Igår tisdag får jag ett samtal från fritids. Neo Ville absolut inte vara med på gympan. Han var arg och inte alls samarbetsvillig. Och det är så olikt neo. Och han började frågasätta hur neo har de hemma. Hemma har han de jätte bra och att det är skolan som är problemet. Tycker vi. Men både jag och Jonas for till skolan. Såklart var tess grupp ute och lekte, och hennes fröken är ju en av mina närmaste vänner och hon såg på mig att det var nått. Och frågade hur de var då brast de. Fick prata av mig och fick en värmande kram.

När Jonas kom så gick vi för att prata med Neo och personalen ur fritids. Såg på Neo hur arg han var och ledsen. Han ville i te berätta vad som hade hänt. Utan han sa att en pojke i klassen hade knuffat honom men forstod att det var nått annat som också hade hänt. Men personen från fritids lämnade oss inte ifred utan var som en igel. Bad neo viska i mitt öra vem som hade varit dum. Och han sa att personalen då hade blivit jätte arg och skrikit på Neo håll käften. Neo tog de jätte hårt.

När jag kom tillbaka till jobbet ringde jag rektorn. Han skulle ringa tillbaka till fritids och prata med den personalen de gällde. Som jag förstod så nekade han till allt. Men rektorn trodde han inte och ville inte släppa denna händelse. Utan skulle återkoppla på torsdag..jag har ju hört denna person står och skrika på Neo engång tidigare. Och då visste inte han att jag stod bakom och såg allt. När han såg mig vände han om och gick och sa inte ett ord till mig på flera dagar. Och det är flera barn på fritids som han varit otrevliga mot..så vi får se vart de leder.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Snart sommarlov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.