Meja

Vår lilla  olycksfågel. För ett tag sen så skulle hon hoppa upp på hylla. Vet inte Hur och lyckades men hon rev ut allt som Stod på hyllan. Vi trodde att det gick bra vi såg inga Skador På hon. Men på. Måndag kväll så la vi märke till att hon inte så gärna ville hålla uppe svansen och mycket riktigt så hade hon ett sår i svansen. Nästa dag blir de ett samtal  Till veterinären och dom ville att vi skulle komma in så Dom skulle få titta på de.

Det var Jonas som For med hon, hon vart sövd och rakad på svansen och sydd med några Stygn. Hon hade tur att klara nerverna i svansen, hade dom skadats. Så hade veterinären blivit tvungen att amputera endel av svansen.

Summan av dehela så blir de ingen utställning för. Våran del nu i juni tyvärr då  Håret på svansen inte Hinner växa ut. Men mejas uppfödare ska ställa tre katter så ska dit och hjälpa till.

IMG_20180425_204409

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera