6 Dagar kvar

Sen får vi hämta hem Meja. Idag ska vi och köpa en transportbur, kattlåda och kattsand

IMG_20180128_071505

Tänkte försöka sammanfatta helgen såhär långt, i fredags jobbade jag i kusmark målade brädor. Slutade 14 hämtade barnen och sen for vi till min mamma o pappa för att bära in en kyl själv. Det tog lite tid och det var inte det enklaste. Tur att jag jobbar med det jag gör då det är tunga lyft varje dag Ett glasräcke väger massor..

Igår lördag vart de en lugn förmiddag. Barnens farfar och emma kom och hälsade på. Efter lunch när Linn vilade gjorde jag ett städrejs. Vi gjorde oss klara och väntade in farfar och Sofia som skulle vara med barnen medans vi for ut och åt på Pinchos. Var så skönt att äta tidigt, Linda hade bokat bord klockan 15:30. Linda för er som inte vet är min ( favorit )  ex svägerska. Vi kom hem vid 19 tiden och lagom till att lägga  i säng vår trio. Jag somnade och en stock i soffan vid nio vakade av Linn vid 00 som var otröstlig och jättearg och skrek åt mig gå mamma det är första gången jag inte kan trösta henne så det var bara att gå och hämta jonas som fick ta över. Sen har hon tjorvat hela natten. Så jag är riktigt trött idag…

 

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.