5 november

denna dag började med ett besök på akuten med Linn. Låter kanske dramatiskt, men det var de inte. Hon hon storasyster busade och sen hör vi hör och började säga ajaj. så jag går dit och tar upp henne. och för att sammanfatta de hela så ville hon inte stödja på benet. efter 1 timma ringde vi 1177. Dom tyckte vi skulle åka in. sms:de svärfar och Shopia och frågade om Neo och Tess kunde få vara där och det var inga problem. sen gjorde vi oss klara. jag hade en klängade linn runt halsen som inte alls ville vara nere på golvet.

När vi kom in i väntrummet fick vi inte vänta speciellt länge fören det vart vår tur. Linn fick en super bra sjuksköterska. märktes att hon själv hade barn gör Linn valde att sitta i hennes knä eller så var de datorn som hägrade för lilla fröken. iaf så klämde och kände och ställde 100 frågor och Linn visade att hon inte ville använda benet istället kröp hon runt. vi fick få tillbaka väntrummet och invänta läkaren, vilket inte tog lång tid innan vi fick komma in i barnrummet. Vi fick en ung kvinnlig läkaren som också klämde och kände och Linn var inte så sugen på att gå på benet. Hon hon visade inget när hon klämde på foten heller. Hon ville gå och rådfråga en annan kollega. och några minter senare kom en manlig läkare och han var super trevlig. Han fångade snabbt  linns uppmärksamhet och hon följde med honom utan att halta. vilken lättnad, dock fick vi ingen direkt förklaring på vad som kunde orsaka att hon inte vilja använda benet. 20171105_173648

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.