Nattliga äventyr med en vit mårdhund

Här om natten just innan vi skulle gå och lägga oss, ser vi ett vitt djur utanför vårt köksfönster. Var lite osäker på vad de var för djur men var ganska säker på min sak det måste ha varit en mårdhundden. Men som tur kom den tillbaks. Jag tog med mobilen sprang ut med kameraläge på. Ser att den är på väg mot grannen så tänkte ” genskjuta” den så tar satts mot grannen. Det är en häck mellan våra gårdar men just nu är de mer brännässlor än Rönnhäck . Iaf så tar jag sats känner att jag inte får till hoppet och landar rakt i brännässlorna iklädd shots och thirsa. Ont så in i bomben gjorde de. Och ingen bild fick jag häller..men jag iaf sett en vit mårdhund ✌

Här kommer bilden som jag tog i mitt språng

20170712_003952

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.