Bromskloss

Nu har vi satt igång att flytta. Barnens leksaker är flyttade och blommor och lite annat. Vi var idag in till stan för att köpa nytt golv till Tess och Neo s rum. Var även på jakt efter gardinstänger men hittade inga som var nog långa så det får bli Ikea snart. Jonas är i nya huset just nu och lägger klart golvet.

Jag.ör riktigt orolig att vi inte kommer hinna klart till den första augusti då vi ska vara ute ur detta hus. Och Jonas säger att det kommer vi att vara. Men om inte jag hade varit en bromskloss i all renovering han vill göra innan vi flyttar in så hade vi definitivt inte vart ute i rött tid.

Jonas jobbar ju denna vecka så jag roddar allt själv på dagarna med tre barn. packning av kartonger, upp packning, och allt som hör där till. Inte helt lätt och tålamodet tryter både en och två gånger. Nä nu blir de att lämna in handduken och slå igång vänner på Tv:n.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.