Massor av tvätt

Är så less på vår tvättmaskin som Har bestämt sig för att gå sönder. Vi har ringt vitvarufixarna som beställt styrkotrtet som pajat så hoppas att innan midsommar att tvättmaskinen fungerar. För vår tvätt hög börjat vara enorm.

I veckan var vi förbi nya huset så barnen skulle få se. Men dom förstår inte riktigt va de innebär än att flytta. Men det är ju samma kvarter så det blir nog bra. Vi har packat en kartong, blir ett packrally nu till veckan. Veckorna går så snabbt dessutom far vi iväg till Skåne första veckan i juli. Så det gäller att ha klart så mycket som möjligt innan för när vi kommer hem sätter vi igång med flytten.

Åskovädret som var här igår verkar ha tagit solen och lite av värmen med sig. Men klagar inte för vi behöver lägga lite tid på städning. Dessutom behöver gräsmattan klippas.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Massor av tvätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.