Kvälls kul i pölen

När jag kom hem från jobbet så gick Jonas och låste in sig på sitt kontor här hemma så han kunde fortsätta arbeta. Jag och barnen åt middag och sen gick vi ut och cyklade runt i byn och träffade våra grannar och Barnens fadder och dom Skulle ner till byns badplats och bada och självklart ville Neo och Tess också de. Vi hade ju inga badkläder eller nån handduk så barnen badade i trosor och kallingar och Linn sprang runt i blöja och sen nakenfis. Barnen hade hur roligt som helst och Linn hon var ingen fegis utan plaskade på och höll på med sitt. Barnen badade tills dom hackade tänder då var de dags att kliva upp. Sen gick vi hem i sakta mak. Var super mysigt och super trevlig kväll… tråkigt att jag glömde ta nån bild bara.

20170416_094406

 

 

Gilla(2)Ogilla(0)

One thought on “Kvälls kul i pölen

  1. Vad härligt, jag saknar er där uppe.
    Bada i pölen var ett par år sedan. Förra året var den torrlagd när vi var uppe tyvärr, får vänta tills nästa sommar med att bada där, vi hinner inte i sommar.
    Förhoppningsvis så dyker vi upp i höst.

    Hälsa alla!!

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.