Ögoninflmmation

Åkte ju hem från jobbet i måndag då Linn inte riktigt va i form och igår visade de sig att hon fått ögoninflammation. Stackars lillarumpan. Tess och Neo är hemma med. Stundvis går de bra dom leker och har kul tillsammans men fort vänder de och dom blir som hund och katt. Vi har gjort halsband, målat och Neo har övat på att skriva sitt namn vilket nu sitter. Han är så duktig.

En sak vi börjat med här hemma är att vi försöker lära Neo värdet i pengar. Han vill jätte gärna ha en Batman dräkt. Att han måste faktiskt göra nått hemma för att få ihop till sin dräkt samt att han måste lära sig spara. Detär Inga svåra saker han behöver göra, hjälpa till med maten plocka bort eller torka bordet  eller städa sitt rum. Skulle tro att han snart är uppe i två hundra så han är en bra bit på vägen..

Linn vaknade nyss och var riktigt ledsen, ögonen var igenklibbade lider verkligen med hon. Nu blir de att försök sova..Snart morgon igen

Gilla(1)Ogilla(2)

2 thoughts on “Ögoninflmmation

  1. Tänkte kommentera, men jag fattade inte hur så istället har jag pepprat på på ogilla-knappen! Försökte att ta bort o-gillningen men då blev det ju bara en till o-gillning... 🙁 Sen försöker jag trycka på gilla-knappen och då funkar det inte...

    Iaf tänkte jag säga att jag tror det är smart, det där med pengarna!

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.